Acasă Actualitate BCR încetează colaborarea cu George Buhnici, după scandalul cu vergeturile și adolescenta de la Neversea: ”Este inacceptabil”

BCR încetează colaborarea cu George Buhnici, după scandalul cu vergeturile și adolescenta de la Neversea: ”Este inacceptabil”

1
127

UPDATE. George Buhnici contabilizează pe zi ce trece costul dur al declaraţiilor cel puţin neinspirate de la Neversea. Fanii îl părăsesc în masă de pe Youtube şi reţelele de socializare, iar partenerii financiari renuinţă sau anunţă că vor renunţa la parteneriate.

O nouă campanie online, după scandalul declanşat de declaraţiile lui George Buhnici în interviul dat Antena Stars de pe laja NeverSea. De data aceasta, postarea vine de la Freshful by e Mag.

”Roşie cu vergeturi, ar spune unii. Roşie adevărată spunem noi”, este textul, pus pe o imagine cu o pătlăgică. ”Naturală, direct din grădină”, punctează postarea, cu hashtagul #GustulContează.

BCR reacționează în scandalul declarațiilor controversate făcute de George Buhnici la Neversea și anunță că va înceta parteneriatul cu el. ”Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile”, transmite BCR.

BCR a dezvăluit că i-a propus lui George Buhnici să lanseze o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului, la care au primit un răspuns negativ.

De aceea, BCR a decis să înceteze colaborarea cu Buhnici.

Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj.

Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public.

Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică.

Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit.

Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.

Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile.

L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el.

Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită”, a transmis BCR.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate

Vezi Și

Declarația în cinci puncte adoptată la ministeriala NATO de la București: „Rusia poartă întreaga responsabilitate pentru acest război”

Declarația în cinci puncte adoptată la ministeriala NATO de la București: „Rusia poa…