Acasă Actualitate Deces în vama Nădlac II

Deces în vama Nădlac II

0
0
867

O femeie care aştepta în zona de triaj la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe autostradă, şi-a pierdut viaţa înainte să apuce să intre în ţară.

Astăzi, o femeie de 70 de ani a murit chiar în vamă! După ce sâmbătă alte trei femei, de 60, 71 și 74 de ani, decedaseră pe raza județului Arad, acestea trei ca urmare a COVID-19. Doar că azi femeia respectivă, care se întorcea din Anglia, a coborât din mașină spre a se deplasa spre locul unde medicii de la Direcția de Sănătate Publică fac controlul epidemiologic și a căzut din picioare! A intrat în stop cardio-respirator, iar medicii de la SMURD n-au putut să-i mai salveze viața.

Un medic a sărit în ajutorul ei și a încercat să o resusciteze, în timp ce șoferul microbuzului a pornit microbuzul și a fugit. Acesta a fost oprit după aproximativ 10 kilometri de polițiștii și jandarmi porniți în urmărire pe autostrada Nădlac Arad.

Nu știm dacă doamna respectivă a fost sau nu infectată cu coronavirus! Urmează să se facă niște investigații, apoi vom afla”, a comentat Constantin Catană, directorul DSP Arad.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Legea deepfake, amânată în continuare, românii vor putea ”raporta” informaţiile false pe site-ul Ministerului Digitalizării

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Legea deepfake, amânată în continuare,…