Acasă Actualitate Gabriela Firea contestă alegerile din București: ”Există semne că rezultatele nu sunt tocmai corecte”

Gabriela Firea contestă alegerile din București: ”Există semne că rezultatele nu sunt tocmai corecte”

0
0
495

Gabriela Firea se alătură celor care contestă corectitudinea votului de duminică, de la alegerile locale. Firea, care a pierdut Primăria Capitalei în favoarea lui Nicușor Dan, vorbește și ea despre contestarea rezultatului alegerilor.

Astfel, încă actualul Primar al Bucureștiului, Gabriela Firea contestă alegerile din București și lasă să se înțeleagă că vrea ca acest proces electoral să fie reluat.

Nu doar Sectorul 1 din București este contestat, atât de PSD, cât și de USR-PLUS, conform unor informații apărute marți seară, 29 septembrie.

Gabriela Firea, marele perdant al alegerilor din 27 septembrie 2020 contestă corectitudinea alegerilor și cere o renumărare a voturilor.

Sunt indicii că lucrurile nu au fost corecte în toate secțiile de votare. În multe secții s-au defectat tabletele STS și mult timp nu au funcționat. La 21.00, printr-un blocaj, nu se mai puteau scana buletine, dar se putea filma ce se întâmplă în secția de votare. Aceste imagini pot fi analizate și se poate vedea ce s-a întâmplat în secțiile de votare. Supraveghetorii noștri au fost marginalizați, îndepărtați de la masă”, a declarat Gabriela Firea.

Conducerea PSD e pregătită să conteste votul din Capitală, considerând acest lucru ”o datorie față de bucureșteni”.

Totodată, Gabriela Firea pune la îndoială Exit Poll-ul Curs Avangarde din ziua de 27 septembrie a alegerilor locale, pentru discrepanțele fraglante și mult prea defazate față de cele puse la dispoziție de Sociopol.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Legea deepfake, amânată în continuare, românii vor putea ”raporta” informaţiile false pe site-ul Ministerului Digitalizării

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Legea deepfake, amânată în continuare,…