Acasă Actualitate În administrația PNL păcănele da, restaurante ba

În administrația PNL păcănele da, restaurante ba

0
0
716

Așa guvern, așa măsuri…în deschiderea păcănelelor, a cazinourilor și a sălilor de jocuri de noroc pare că stătea economia României, nu mai mult de acum o lună și ceva, premierul Ludovic Orban ironiza și lua în bășcălie sectorul Horeca explicând, că ”din punct de vedere economic, contribuția sectorului HORECA la PIB-ul României este limitată și nu reprezintă o urgență, fiind mai importantă sănătatea populației.”

Înțelegem de aici, că industria păcănelelor, a cazinourilor și al jocurilor de noroc constituie o contribuție mai consistentă la PIB-ul României decât sectorul Horeca și că de fapt nu e deloc vorba despre logica și rațiunea medicală ci despre cea economică?!

Astăzi au anunțat că se redeschid jocurile de noroc, păcănelele. Vă spun eu realitatea. Unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este informație categorică, nu sigură”, a spus Ciolacu, la Antena 3.

Orban ar avea mai bine un consilier medic sau preot.” Sunt ferm convins că aveți capacitatea de a afla imediat (cine este consilierul, n.r.). Până se termină emisiunea, aflați și dumneavoastră numele. Deci nu deschizi spitale, dar deschizi păcănelele. Nu deschizi biserici… cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru și-ar lua și un consilier medic să-i explice totuși fenomenul și câți oameni au murit că n-au avut acces la medicamente și spitalizare”, a continuat liderul Partidului Social Democrat.

Dacă și-ar lua și un consilier preot unde să-și mai ceară iertare câteodată sunt ferm convins că s-ar deschide spitalele și bisericile”, a încheiat Marcel Ciolacu.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…