Acasă Actualitate Înmormântare cu zeci de romi buluc în Baia Mare

Înmormântare cu zeci de romi buluc în Baia Mare

0
0
634

Înmormântare cu zeci de romi buluc în Baia Mare, autoritățile locale declară că ordonanțele militare, încă în vigoare, au fost respectate, chiar dacă oamenii legii nu au intervenit, ci doar au supravegheat! Cetățenii de etnie romă, sunt tot români, în consecință ar trebui să se supună acelorași legi, acelotrași ordonanțe la care se supun toți cetățenii români! Violența, agresivitatea și tupeul etnicilor romi, nu ar trebui să constituie un factor descurajant pentru autoritățile locale!

O înmormântare la care au participat sute de romi a avut loc, duminică, în Baia Mare. Poliţia şi Jandarmeria nu au intervenit, deşi erau mai multe echipaje în zonă până când presa nu a relatat despre încălcarea legislaţiei. Sute de persoane au participat, duminică, la ceremonia de înmormântare a unei persoane importante din comunitatea romilor din Baia Mare, potrivit BaiaMare24.ro.

Polițiștii băimăreni s-au sesizat din oficiu cu privire la prezența mai multor persoane în zona unui cimitir de pe raza municipiului reședință de județ. Echipajele de poliție s-au deplasat la fața locului și le-au solicitat cetățenilor care se aflau în perimetrul respectiv să respecte prevederile ordonanțelor militare.

Slujba de înmormântare s-a desfășurat în conformitate cu prevederile ordonanței militare, cu participarea a maximum opt persoane.

Celelalte persoane care au rămas în zona trotuarelor și gardurilor cimitirului sunt verificate, identificate și vor fi sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare de către polițiști.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenție a polițiștilor, urmând a fi luate măsuri în funcție de cele constatate” transmite CJSU Maramureș

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…