Acasă Actualitate Ludovic Orban anunță noi restricții: „Circulația pe timpul nopții ar putea fi restricționată”

Ludovic Orban anunță noi restricții: „Circulația pe timpul nopții ar putea fi restricționată”

0
0
624

Din nou, coronavirusul pare a dezvolta abilități și predilecții nocturne, precum în primăvara care tocmai a trecut și când circulația autovehiculelor și a pietonilor după ora 22, era restricționată. Ciudat comportament pentru un virus de talia covidului! Sau poate că ”autoritățile” din România dezvoltă comportamente cel puțin ciudate și deviante!?

Premierul Ludovic Orban a anunțat, astăzi, că Guvernul ar putea impune noi restricții, printre care se numără și restricționarea circulației, în anumite orașe, pe timpul nopții.

Avem în evaluare o astfel de decizie. Vrem să vedem, în schimb, efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege și hotărârea de guvern de prelungirea stării de alertă în cazul depășirii indicelui de 3.

Se face evaluare pentru că sunt deja localități importante, printre care și București, în care urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare„, a fost declarația lui Ludovic Orban.

Astfel, printre orașele în care s-ar putea impune restricționarea circulației pe timp de noapte se numără și București, având în vedere că a fost depășită deja incidenț de trei infectări la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…