Acasă Actualitate Ministrul Economiei, Virgil Popescu, testat pozitiv cu Covid-19

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, testat pozitiv cu Covid-19

0
0
625

Conform cu propriile declarații, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv cu Covid-19. Facem și un contact tracing și îl internăm cu forța în spital, sau doar se autoizolează domnia sa pe undeva de bună voie și nesilit de nimeni?

Din declarațiile șefului de cabinet al Ministrului Economiei, putem doar să tragem concluzia, că domnul Virgil Popescu este direct vinovat pentru că a permis să se infecteze și eventual că a mai infectat și pe alții, nu putem să credem că s-a întâmplat doar așa, căci domnul Virgil Popescu s-a infectat pentru că nu a purtat masca, că nu s-a spălat pe mâini și că nu s-a distanțat…adică sfânta treime a evitării infectării cu SARS-COV-2.

Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.
Nu am simptome grave, pentru moment. Cei apropiați sunt în regulă.
Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multa treabă de făcut.” a scris Virgil Popescu pe pagina de facebook.

Ludovic Orban: ”Cetăţenii sunt vinovați pentru creşterea numărului de infectări cu coronavirus.”

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…