Acasă Actualitate Ministrul Muncii Violeta ”izoleta” Alexandru, al 3-lea ministru detectat pozitiv cu Covid-19

Ministrul Muncii Violeta ”izoleta” Alexandru, al 3-lea ministru detectat pozitiv cu Covid-19

0
0
527

Și pentru că desigur, sfânta treime a măsurilor anticovid…purtatul măștii și a vizierei, spălatul pe mâini și distanțarea fizică ajută atât de mult, Ministrul Munci Violeta Alexandru, a fost confirmată pozitiv la infecția cu Covid-19. Al treilea ministru din executivul Orban, care este identificat ca și pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.

Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.
Voi urma tratamentul indicat.” a postat Violeta Alexandru pe contul de Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Legea deepfake, amânată în continuare, românii vor putea ”raporta” informaţiile false pe site-ul Ministerului Digitalizării

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Legea deepfake, amânată în continuare,…