Acasă Actualitate Ministrul transporturilor, Lucian Bode, este al doilea membru al Guvernului PNL infectat cu coronavirus

Ministrul transporturilor, Lucian Bode, este al doilea membru al Guvernului PNL infectat cu coronavirus

0
0
631

Se pare că distanțarea socială, spălatul pe mâini și purtarea măștii pe multitudinea de șantiere ale autostrăzilor deschise de guvernul liberal în România, nu a fost suficientă nici pentru ministrul transporturilor, Lucian Bode!

Al doilea membru al Guvernului a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că s-a infectat cu Covid-19. La începutul săptămânii și Ministrul Economiei, Virgil Popescu, fusese depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!„, este mesajul postat de Lucian Bode pe pagina de facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…