Acasă Actualitate Nădlac 2, închisă traficului de persoane

Nădlac 2, închisă traficului de persoane

0
0
738

Doar camioanele mai pot intra în ţară prin punctul trecere frontieră Nădlac 2, pentru transportul de marfă și prin punctul trecere frontieră Nădlac 1 pentru transportul de persoane.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) informează că traficul prin punctul de trecere a frontierei Nădlac 1 a fost deschis începând de joi, ora 20,00, numai pentru autoturisme, ceea ce va duce la fluidizarea traficului pentru camioane prin punctul Nădlac 2.

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a avut o convorbire telefonică joi seară cu omologul ungar, Sandor Pinter, în contextul eforturilor comune depuse pentru identificarea celor mai bune soluţii în vederea fluidizării traficului prin punctul de trecere a frontierei comune, Nădlac 2, care a fost stabilit culoar de tranzit pentru transportul rutier, potrivit unui comunicat MAI.

Având în vedere timpii mari de aşteptare înregistraţi în anumite intervale orare, în vederea descongestionării punctului de trecere a frontierei Nădlac 2 şi pentru funcţionarea corespunzătoare a ‘culoarului verde’, partea română a propus ca acest punct să fie folosit în exclusivitate pentru camioane şi traficul de mărfuri, urmând ca traficul de persoane să fie direcţionat către Nădlac 1. Ministrul ungar a fost de acord cu această propunere, iar detaliile tehnice au fost stabilite imediat la nivelul conducerii poliţiilor de frontieră din cele două state„, se arată în comunicat.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…