Acasă Actualitate Neomarxistul Dominic Fritz, huiduit pe scenă de Ziua Timişoarei, reacția primarului USR: ”Astăzi nu facem politică”

Neomarxistul Dominic Fritz, huiduit pe scenă de Ziua Timişoarei, reacția primarului USR: ”Astăzi nu facem politică”

0
205

Primarul municipiului Timişoara, neomarxistul progresist Dominic Fritz (USR), a fost huiduit, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor, acolo unde a fost programat un concert susţinut de trupa Phoenix de Ziua Timişoarei. Fritz le-a transmis celor care l-au huiduit că astăzi nu face politică.

Dominic Fritz a urcat, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor pentru a înmâna un trofeu trupei Phoenix care a aniversat 60 de ani, de Ziua Timişoarei, moment în care publicul l-a huiduit.

Dominic Fritz a fost invitat pe scenă, ieri seară, în timpul concertului Phoenix din Piața Rozelor, pentru a dărui un trofeu legendarei trupe care aniversează 60 de ani. Momentul din cadrul evenimentelor dedicate Zilei Timişoarei nu a decurs cum şi-ar fi dorit organizatorii. Din public s-au auzit huiduieli copioase, ceea ce l-a determinat pe primarul Timişoarei să aibă o replică.

Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică, sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă. Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara, ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi, aici scrie Phoenix 60, această sculptură frumoasă. La mulţi ani, Timişoarei, la mulţi ani, Phoenix”, a spus Dominic Fritz, pe scenă.

În data de 3 august se sărbătoreşte Ziua Timişoarei, eveniment pentru care Casa de Cultură a pregătit mai multe concerte şi expoziţii. Unul dintre aceste concerte este cel al trupei Phoenix care aniversează 60 de ani de activitate.

În 3 august 1919, trupele române au intrat în Timişoara, iar Banatul a intrat în graniţele României, această zi fiind declarată Ziua Timişoarei.

Dominic Fritz a urcat, marţi seară, pe scena din Parcul Rozelor pentru a înmâna un trofeu trupei Phoenix care a aniversat 60 de ani, de Ziua Timişoarei, moment în care publicul l-a huiduit. ”Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică, sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă. Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara, ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi, aici scrie Phoenix 60, această sculptură frumoasă. La mulţi ani, Timişoarei, la mulţi ani, Phoenix”, a spus Dominic Fritz, pe scenă.

Pentru acest eveniment, Casa de Cultură a pregătit mai multe concerte şi expoziţii. Unul dintre aceste concerte este cel al trupei Phoenix care aniversează 60 de ani de activitate.

Ziua Timişoarei, se sărbătoreşte în data de 3 august. În această zi, în 1919, trupele române au intrat în Timişoara, iar Banatul a intrat în graniţele României.

Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara. Ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi aici: Phoenix 60 şi această sculptură frumoasă. La mulţi ani Timişoarei, La mulţi ani Phoenix!”, a spus Dominic Fritz la microfon, înainte de înmânarea sculpturii lui Nicu Covaci. Primarul a părăsit apoi imediat scena.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate

Vezi Și

Purtătorul de cuvinte al Guwernerului, Dan Cărbunaru: ”Compensarea cu 50 de bani a prețurilor la carburanți, va continua până la sfârșitul lunii septembrie”

Guvernul României a aprobat la sfârșitul lunii iunie reducerea prețului la carburanți cu 5…