Acasă Actualitate Noile mașini galben albăstrui cu tentă ”liberală” ale Poliției Române

Noile mașini galben albăstrui cu tentă ”liberală” ale Poliției Române

0
288

După ce clădirea guvernului era luminată mai acum câteva luni în culorile liberale, albastre gălbui…acum a venit rândul mașinilor poliției române, nu de alta, dar să se știe cine e șeful în țara asta, Iohannis și PNL, pentru că desigur, românilor le plac tătucii, magraonii…aparent, mai puțin baronii.

Poliția Română va primi în curând noile mașini. Pe mâna oamenilor legii vor ajunge mai multe Dacia Duster, Logan și Dokker. Cum arată noua Dacia de poliție?

Șeful Automobile Dacia, Cristophe Dridi, și ministrul Marcel Vela s-au întâlnit pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la achiziționarea și livrarea mașinilor de poliție. Contractele vor fi semnate vineri, pe 5 iunie.

Pentru Poliția Română este esențial să creștem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliție din țară, întrucât știm foarte bine că reducerea timpilor de intervenție operativă salvează vieți. Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre”, au fost cuvintele ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Mașinile care vor ajunge pe mâinile polițiștilor vor fi echipate cu sisteme de avertizare acustică și vizuală, dar și cu alte dispozitive necesare operațiunilor desfășurate de oamenii legii.

Mașinile prezentate de Cristophe Dridi ministrului Vela poartă noul tip de inscripționare, care urmează modelul grafic folosit de mașinile de poliție din Germania.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Iohannis în conferința de ieri de la Cotroceni, a transmis informații eronate cu privire la începerea școlii

Nu e prima dată când președintele Klaus Iohannis a ieșit și a furnizat presei și populație…