Acasă Actualitate Pensionar către Violeta Alexandru: ”Mărește pensia, eu te omor cu mâna mea!”

Pensionar către Violeta Alexandru: ”Mărește pensia, eu te omor cu mâna mea!”

0
3
2,680

Un bătrân s-a apropiat de Violeta Alexandru în timpul conferinței de presă. Un bărbat a vrut să-l îndepărteze, iar pensionarul a strigat: ”Ia mâna de pe mine criminalule”. ”Să nu fiți agresiv” i-a spus Violeta Alexandru celui care încerca să-l îndepărteze pe bătrân.

Violeta Alexandru a acuzat PSD că-și bate joc de oameni și-i folosește în scop politic, sugerând că bărbatul a fost trimis de social-democrați. ”Nu trebuie să vă lăsați manipulat” i-a spus Violeta Alexandru bătrânului.

”Mărește pensia, mărește pensia, mărește pensia” i-a strigat pensionarul.

”Nu trebuie să vă lăsați manipulat și trebuie să aveți încredere” a continuat ministrul.

”Eu te omor cu mâna mea, intru în pușcărie” a continuat pensionarul, care striga ”minciuni, huo, huo, huo, cheamă poliția”.

”Îmi pare rău că PSD se folosește de necazurile oamenilor” a spus Violeta Alexandru, iar replica pensionarului a fost ”nu-i adevărat, minciuni, vai de capul meu”.

Violeta Alexandru a susținut că se așteaptă și la ”alte manifestări de tip mafiot” în Sectorul 6.

În accepțiunea redusă și deformată a ministresei muncii, care în loc să se ocupe de treburile ministerului, se ocupă cu propagandă și campanie electorală, disperarea pensionarilor e una ”de tip mafiot”, adevărul e că ce să-i ceri, ce să le ceri, de unde nu-i…! Omul își striga frustrat disperarea în timp ce ministrul ”muncii” avea un candidat de promovat, discurs de citit, agendă politică de propagat, PSD de înjurat, pensionarul doar o încurca, așadar ”să vină poliția, la pușcărie”, cum să întrerupi și să ameninți ”ditamai” ministresa PNL, intolerabil!

Trei polițiști s-au prezentat după incident la ușa bătrânului ca să îl mustre pentru ”tulburarea liniștii și ordinii publice”. Eh, aici ne proptiserăm cu tulburarea liniștii și ordinii…dar când cei de la hashtag rezist agresau fizic și verbal pensionari, când îi loveau cu boxul și făceau și un prilej de PR din asta, dar atunci când cei din PSD erau hăituiți, bruscați, înjurați, agresați…atunci parcă poliția nu se arăta atât de promptă în a lua măsuri.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…