Acasă Actualitate Pentru că la PNL e permis, ședință în restaurant cu 100 de participanți, fără măști și fără distanțare

Pentru că la PNL e permis, ședință în restaurant cu 100 de participanți, fără măști și fără distanțare

0
0
1,289

Ședință a PNL Iași într-un restaurant cu peste 100 de participanți care nu au purtat măști și care nu au respectat distanța minimă impusă de legislație, pentru că desigur, ei fac legea în România dar legea nu e și pentru ei.

La ședința care a fost urmată de o paranghelie, ”liberalii” au validat candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iași.

În imagini vedem doi membrii ai Executivului care au participat la ședința organizată cu încălcarea legii: ministrul Mediului Costel Alexe și secretarul de stat de la Cultură, Liviu Brătescu. Restaurantul care a găzduit întrunirea și care nu a respectat legislația aparține lui Dragoș Samoilă, om de afaceri apropiat de șefii PNL, dar și abonat la contracte de sute de mii de euro la Primăria Iași.

Peste 100 de oameni nu au respectat legislația impusă de starea de alertă decretată de Guvern și au participat la o ședință a PNL organizată astăzi, 28 iunie, în incinta unui restaurant de lângă Iași, situat pe malul lacului Aroneanu. Din imaginile surprinse de 7IAȘI în jurul orei 10:00, se poate observa că cei peste 100 de participanți nu purtau măști și s-au așezat unul lângă altul pe scaune, fără respectarea distanței minime.

Culmea, ședința a fost condusă de doi membrii ai Guvernului: Costel Alexe, ministru al Mediului și șef al PNl Iași, și Liviu Brătescu, secretar de stat la Ministerul Culturii.

Ședința Comitetului Director Județean a fost convocată pentru validarea candidaturii lui Mihai Chirica la Primăria Iași din partea PNL.

Acesta a fost prezent în sală, tot la prezidiu, chiar la dreapta deputatului Costel Alexe, alături de primari ai PNL: Dan Niță de la Miroslava, Benone Moruzi, de la Aroneanu și Stelică Turcu de la Lețcani.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Curtea Penală Internaţională, cere mandate de arestare împotriva liderului Hamas, Yahya Sinwar şi a premierului israelian Netanyahu, ”pentru crime de război”

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Curtea Penală Internaţională (CPI) sol…