Acasă Actualitate PNL își prezintă așa zisul ”program de relansare economică” la un club de lux

PNL își prezintă așa zisul ”program de relansare economică” la un club de lux

0
0
775

În timp ce unul după altul, toți miniștrii cabinetului Orban, începând cu premierul, ies să ne impună ”realitatea”, că în ciuda faptului că ”economia duduie” exclusiv prin excelența și competența guvernului liberal, dar în același timp că nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor și creșterea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie, Guvernul PNL-Iohannis-Orban organizează o sindrofie spumos electorală pentru prezantarea programului de relansare economică.

Guvernul va anunțat astăzi programul de relansare economică a României după criza generată de pandemia de coronavirus, în cadrul unui eveniment alături de Klaus Iohannis. Potrivit Administrației Prezidențiale, evenimentul va avea loc de la ora 18.00, la Clubul Diplomaților, care este situat în cartierul Băneasa.

Prezentarea programului economic va avea loc miercuri, alături de președintele României, cu care am colaborat foarte apropiat. După prezentarea programului economic, obiectivul nostru este în maxim o lună să adoptăm toate actele normative necesare pentru implemntarea măsurilor din program”, a precizat, luni, Ludovic Orban

Social-democrații au acuzat, marți, că președintele Klaus Iohannis și PNL fac din planul relansării economice a țării „o sindrofie într-un restaurant de lux” și că „șomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe”.

Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experți! PNL își lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Legea deepfake, amânată în continuare, românii vor putea ”raporta” informaţiile false pe site-ul Ministerului Digitalizării

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Legea deepfake, amânată în continuare,…