Acasă Actualitate PSD: ”Costel Alexe trebuie demis imediat”. Ministrul Mediului ar fi plagiat în teza de doctorat

PSD: ”Costel Alexe trebuie demis imediat”. Ministrul Mediului ar fi plagiat în teza de doctorat

0
0
623

Ministrul Mediului trebuie demis imediat, conform standardului enunțat chiar de președintele Klaus Iohannis, susțin social-democrații. Costel Alexe este suspectat că a plagiat în teza de doctorat.

”Ministrul Mediului, Costel Alexe, suspectat că a plagiat în teza de doctorat, trebuie demis imediat, conform standardului enunțat chiar de președintele Iohannis”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații îi solicită public premierului Orban să semneze ”astăzi” încetarea mandatului acestuia.

Dacă șeful Guvernului ezită să facă asta, Klaus Iohannis trebuie să intervină urgent! Altfel, înseamnă că PNL reevaluează nu doar corupția și traseismul, ci și plagiatul. La guvernare, nici plagiatul nu li se mai pare dureros ca o plagă, ci tinde să fi devenit obișnuit ca o șpagă”, se mai arată în postarea PSD.

Mecanismul există, el se numeşte autonomie universitară, dar, până când acest mecanism se autointregeaza, cred că e nevoie de ajutor din partea statului. Plagiatori nu există numai la noi, există şi în altă parte, dar acolo vorbesc de democraţiile consolidate. Dacă despre un politician apare discuţia că a plagiat, el pleacă din politică. Unii chiar cu o carieră briliantă în politică s-au oprit şi au plecat. Nu a fost nevoie de nimeni să le spună să se retragă dacă sunt hoţi. Noi trăim momentan într-o formă de sincopă. La noi, hoţii s-au cocoţat în vârful statului. Plagiatul e o formă de hoţie, dacă este tolerată, concluzia politicienilor e că se poate şi mai mult”, spunea Klaus Iohannis în 2019.

Așadar, discuția despre un potențial plagiator există deja, suspiciunea plauzibilă e în cauză, ce mai caută ministrul mediului Costel Alex încă pe funcție? Avem plagiatorii răi și plagiatorii buni, corupții răi și corupții buni?! România dublei măsuri, România ipocrită în ”România Normală”.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…