Acasă Actualitate Robert Negoiță, atunci când karma îți face o vizită neașteptată și anunți că ai coronavirus

Robert Negoiță, atunci când karma îți face o vizită neașteptată și anunți că ai coronavirus

0
1
437

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care candidează pentru un nou mandat din partea Pro România, a anunțat că a fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.
Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.”, a scris Negoiță pe Facebook.

El i-a îndemnat pe cei cu care a interacținat în ultimele zile să fie atenți la eventuale simptome de boală și să se testeze dacă au suspiciuni că ar putea fi infectați cu noul coronavirus.

Negoiță candidează pentru un nou mandat la primăria sectorului 3, în Alianţa București 2020, cu partidul fondat de Victor Ponta, Pro România.

Președintele Pro România, Victor Ponta, a scris miercuri un mesaj pe Facebook în care comentează anunțul făcut de partenerul său de alianță, Robert Negoiță, care s-a infectat cu noul coronavirus. Ponta scrie că a avertizat ”în mod repetat si vehement ca Orban si PNL ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor”. Fostul premier critică decizia organizării alegerilor locale pe 27 septembrie.

Am avertizat în mod repetat și vehement că Orban și PNL ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor cu Alegerile organizate fără condiții de siguranță! Între sănătatea publică și interesul egoist de Partid Orban a ales Partidul! Aceasta este o gândire tipică unui politruc – incompatibilă cu responsabilitatea unui adevărat Prim Ministru!

Campania începe imediat (acțiunile de precampanie sunt deja de o lună)/iar ziua votului înseamnă 18.500 de secții de vot-cu o medie de 20 de persoane aflate permanent în secție și o medie de 500 de alegători care vin la vot!

Mulți candidați, militanți, familiile acestora și simplii cetățeni se vor îmbolnăvii cu acest virus sau își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea Alegeri cât mai repede-ca să nu piardă și mai mult în sondaje!”, scrie Ponta, pe Facebook.

În același mesaj, fostul premier îi transmite sănătate lui Robert Negoiță și publică mesajul primarului sectorului 3, care a anunțat că e infectat cu noul coronavirus.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din „Dosarul 2 Mai”, cu problemuțe la mansardă, care striga victimele în sală, va fi mutată la Judecătoria Constanța

Facebook 102 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, din…