Acasă Actualitate Șeful CFR Călători Vizante, proaspăt reînvestit de ”Drulău”, și-a dat demisia din funcție, a transmis Ministerul Transporturilor

Șeful CFR Călători Vizante, proaspăt reînvestit de ”Drulău”, și-a dat demisia din funcție, a transmis Ministerul Transporturilor

0
505

Ovidiu Vizante, șeful CFR Călători, și-a dat demisia din funcție, a transmis Ministerul Transporturilor. Vizante se afla în postul de conducere al CFR Călători din luna aprilie a acestui an.

Vizante și-a dat demisia din funcția de director general al CFR Călători pe 27 august, cu intrarea efectivă în vigoare în data de 1 octombrie 2021. Demisia i-a fost aprobată astăzi de Consiliul de Administrație al CFR Calatori.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a ajuns în atenția opiniei publice după declarațiile halucinante făcute în urmă cu câteva luni.

În luna iulie, trenul Mangalia – Arad a acumulat peste nouă ore întârziere după ce a staționat în zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact. Trenul, plin cu copii ce veneau din tabără, a plecat la ora 19.10 din Mangalia și abia după 8.30 a ajuns în Gara de Nord. Jumătate de oră mai târziu trenul a părăsit Gara de Nord și ar trebui să ajungă la Arad după ora 21.30, ceea ce înseamnă că pentru unii pasageri călătoria va fi mai lungă de 26 de ore. Linia de contact s-a rupt la Fundulea din cauza rafalelor puternice de vânt.

La vremea respectivă, Ovidiu Vizante a reacționat vizibil iritat atunci când a fost întrebat de un jurnalist Antena 3 de ce nu s-a găsit o soluție pentru acei copii: ”Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren”, a spus directorul.

Ulterior, șeful CFR Călători a revenit asupra declarației sale și spune că a fost un ”moment de lipsă de concentrare”.

”A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, a explicat Vizante.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate

Vezi Și

După ce l-a luat gura pe dinainte, Cîţu reevaluează: ”Certificatul verde nu va fi obligatoriu în magazinele alimentare”

Premierul demis Florin Cîțu, nu susţine lockdown, dar este de acord cu extinderea obligati…