Acasă Actualitate Vasile Dâncu a fost numit președinte interimar al Consiliului Național al PSD

Vasile Dâncu a fost numit președinte interimar al Consiliului Național al PSD

0
3,402

Dacă Marcel Ciolacu are senzația că PSD-ul pare reformat cu un de-alde Dâncu, Stănescu, Tudose, Grindeanu…se înșeală amarnic. Electoratul PSD s-a cam săturat de sinecuri, dacă viziunea actualului președinte interimar al PSD nu bate și spre electorat, dincolo de interesele de partid, la alegeri (indiferent când vor avea ele loc), el și echipa pe care o propune vor avea o mare surpriză.

Potrivit unei decizii a Consiliului Executiv Național al PSD, Vasile Dâncu a fost numit președinte interimar al Consiliului Național al PSD. De asemenea, senatorul Ionuț Vulpescu a fost votat ca președinte al Institutului de Studii Social-Democrate. Aceste este fostul președinte interimar al Consiliului Național.

În timpul ședinței CExN al PSD, șefii de organizații din Muntenia, Oltenia și Moldova au contestat numirea lui Vasile Dâncu. Noul președinte interimar al Consiliului Național al PSD a fost sprijinit de câțiva președinți de organizații din Ardeal care susțin că această parte a țării au nevoie de un om ca Vasile Dâncu. Deoarece discuțiile în contradictoriu păreau interminabile, totul a fost stabilit print-un vot.

Eu l-am propus pe domnul profesor Vasile Dîncu pentru a prelua interimar funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. Este normal într-un partid politic să fie opinii diferite, lucru care se întâmplă şi la PSD, există democraţie în interiorul partidului, dar la vot au fost 48 de voturi ‘pentru’ şi un vot ‘împotrivă’”, a spus Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Marcel Ciolacu a vorbit și despre criticile lansate de Mihai Tudose şi Claudiu Manda.

Sunt ferm convins că cel mai îndreptăţit, în acest moment, după ce eu l-am susţinut, este domnul Vasile Dîncu să vorbească cu colegii mei care au avut anumite opinii şi să lămurească lucrurile. Sper din tot sufletul să nu pierd absolut niciun coleg”, a completat Ciolacu.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Iohannis în conferința de ieri de la Cotroceni, a transmis informații eronate cu privire la începerea școlii

Nu e prima dată când președintele Klaus Iohannis a ieșit și a furnizat presei și populație…