Acasă Alegeri Biroul Municipiului Bucureşti Duminica ca hoții la Sectorul 1, Clotilde Armand își anunță victoria

Biroul Municipiului Bucureşti Duminica ca hoții la Sectorul 1, Clotilde Armand își anunță victoria

0
0
634

Punct final în scandalul săptămânii?! Clotilde Armand anunță că Biroul Municipiului Bucureşti a respins cu 11 la 4 voturi, contestațiile PSD împotriva ei. ”De astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a anunţat aceasta pe contul ei de Facebook.

Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a anunţat reprezentanta USR Plus în urmă cu puţin timp.

PSD a cerut reluarea votului în Sectorul 1, după ce au apărut în spațiul public imagini cu persoane care intră într-o cameră unde par să fie depozitate buletinele de vot.

Poliția București și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 s-au autosesizat și fac cercetări în două dosare penale.

Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1.” și-a anunțat Clotilde Armand victoria pe contul de Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri
Comments are closed.

Vezi Și

Biroul electoral de circumscripţie al Municipiului Bucureşti, a stabilit ordinea candidaților pentru Primăria Capitalei pe buletinele de vot

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Biroul electoral de circumscripţie al …