Acasă Alegeri Curtea de Apel București a validat mandatul lui ”Mucușor” Dan ca primar al Capitalei

Curtea de Apel București a validat mandatul lui ”Mucușor” Dan ca primar al Capitalei

0
0
631

Curtea de Apel București a validat mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei. Instanța a respins toate apelurile formulate împotriva validării acestuia.

Curtea de Apel București a admis excepția tardivității și a respins toate apelurile ca tardiv formulate. Decizia este definitivă.

Săptămâna trecută, Nicușor Dan acuza ”șicane penibile ale PSD care încearcă să întârzie validarea mandatului de primar general al Bucureștiului”.

La București o să mai așteptăm cel puțin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Sunt 52 de cereri de apel pe care le-au făcut consilieri PSD și apropiați ai PSD care vor fi discutat luni de Curtea de Apel București. Sunt motive ridicole. Se vorbește de fraudă electorală în același stil conspiraționist cu care PSD ne-a obișnuit. Cererile sunt copy/paste, se reiau inclusiv greșelile gramaticale de la una la cealaltă”, spunea primarul ales al Capitalei.

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri
Comments are closed.

Vezi Și

Biroul electoral de circumscripţie al Municipiului Bucureşti, a stabilit ordinea candidaților pentru Primăria Capitalei pe buletinele de vot

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Biroul electoral de circumscripţie al …