Acasă Alegeri Dacă tot pune Iohannis premier pe cine vrea el, de ce mai pierdem vremea cu alegerile Parlamentare?

Dacă tot pune Iohannis premier pe cine vrea el, de ce mai pierdem vremea cu alegerile Parlamentare?

1
420

Dacă tot Președintele Klaus Iohannis, a declarat arogant și ultimativ, că indiferent de cine va câștiga alegerile Parlamentare din acest an, indiferent de cine va asigura majoritatea Parlamentară, domnia sa tot ”guvernul lui” îl va pune, adică PNL. Klaus Iohannis a declarat că niciodată nu va mai numi un alt Guvern PSD!

Dar cum facem dacă se constituie o majoritate, să zicem PSD, PRO România și ALDE…iar Klaus Iohannis refuză consecvent cum îl știm, propunerea venită din partea majorității și în ciuda literei Constituției, își pune din nin nou discreționar ”Guvernul lui”, ceea ce e foarte probabil să se și întâmple, atunci cum facem?

În acel caz, e de suspendare pentru că se încalcă grav Constituția, dar în această seară în direct la România TV, Marcel Ciolacu, Președintele interimar al PSD, a declarat că o eventuală suspendare a Președintelui este ”inoportună”!

Și atunci, pentru ce să mai pierdem timp și bani cu alegerile, pentru ce să mai punem țara din nou pe butucii pandemiei, riscând infectarea asute de cetățeni votanți și asta doar ca să păstrăm o minimă aparență a democrației și a Constituționalității? Să-l numească Klaus Iohannis pe Ludovic al țâșpelea și să ne vedem de ale noastre dacă atâtă valoare mai are cărticica aia golită de conținut și siluită de-a rândul de ultimii doi Președinți.

Pentru că desigur, România Normală, nu-i așa…?!

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri
Comments are closed.

Vezi Și

Pentru Primăria Generală a Capitalei, unde încape Petrov, încape și ”Trădiceanu”

Exact ca și în cazul lui Traian Băsescu, e evident că și în cazul lui Călin Popescu Tărice…