Acasă Alegeri În disperare de cauză și cădere liberă, ”anticorupta” Clotilde de la Sectorul 1, apelează la susținerea fosilei turnătoare și securiste, Petrov, zis și Băsescu

În disperare de cauză și cădere liberă, ”anticorupta” Clotilde de la Sectorul 1, apelează la susținerea fosilei turnătoare și securiste, Petrov, zis și Băsescu

0
0
444

În disperare de cauză și cădere liberă, ”anticorupta” Clotilde de la Sectorul 1, apelează la susținerea fosilei turnătoare și securiste, Petrov, zis și Băsescu.

​Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care candidează pentru un nou mandat, a publicat pe conturile sale de socializare un videoclip în care fostul președinte al României și fost primar al Capitalei, Traian Băsescu, îi îndeamnă pe oameni să o voteze pentru un nou mandat.

Videoclipul în care apare turnătorul Traian Băsescu, este însoțit de textul: ”Traian Băsescu știe ce înseamnă să lucrezi cu un consiliu local ostil și vreau să îi mulțumesc pentru că a ales să ne susțină la Primăria Sectorului 1. Pe 9 iunie este important să veniți la vot în număr cât mai mare. Pentru că voi sunteți majoritatea”.

Una dintre cele mai strânse bătălii din București se va da la Sectorul 1, acolo unde George Tuță a trecut în frunte și primarul în funcție Clotilde Armand este pe locul 2, conform ultimului sondaj CURS.

În aceste condiții, cei de la ADU au scos ”asul din mânecă”, iar fostul președinte Traian Băsescu dă un semnal public de susținere prin care arată că o va vota pe Clotilde Armand.

Traian Băsescu le spune oamenilor că votul pentru Clotilde Armand este „singura soluție” pentru ca „mafia PSD să nu ajungă din nou la banii Sectorului 1”.

”Clotilde Armand este soluția pentru Sectorul 1. Eu locuiesc în Sectorul 1 și voi vota Clotilde Armand, este singura soluție pentru ca mafia PSD să nu ajungă din nou la banii Sectorului 1. Clotilde Armand nu a făcut politică de partid, ea a cheltuit banii pentru cetățenii Sectorului 1”, a spus Traian Băsescu.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, arată că Traian Băsescu o susține pentru că știe ce înseamnă să lucrezi cu un consiliu ostil.

”Traian Băsescu știe ce înseamnă să lucrezi cu un consiliu local ostil și vreau să îi mulțumesc pentru că a ales să ne susțină la Primăria Sectorului 1. Pe 9 iunie este important să veniți la vot în număr cât mai mare. Pentru că voi sunteți majoritatea.”, scrie Clotilde Armand.

Alianța Dreapta Unită (ADU) este formată din USR, Forța Dreptei (partidul lui Ludovic Orban) și PMP (partidul fondat de Traian Băsescu).

Traian Băsescu este în prezent europarlamentar, însă la alegerile din 9 iunie nu mai candidează pentru un nou mandat. Lista ADU pentru alegerile europarlamentare este deschisă de Dan Barna (USR), Vlad Voiculescu (USR) și Eugen Tomac (PMP).

PMP, partidul infiintat de Traian Basescu, o sustine si acesta pe Armand, fiind aliat cu USR in Alianta Dreapta Unita.

Băsescu a anuntat recent si ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

”La Primaria Capitalei, categoric, votez cu Nicusor Dan. N-are rost sa speculam (cum ar fi votat daca ramanea finul Cirstoiu in cursa n.r.). Orice as zice, o sa zica lumea, e, da, deci e o intrebare inutila.

Retineti ca eu l-am sustinut pe Nicusor Dan si la alegerile trecute. Eu l-am anuntat ca fiind solutia dreptei pentru Primaria Capitalei si va pot spune ca a reusit toate cablajele alea de pe stalpi sa le bage in trotuare, a reusit sa lucreze la infrastructura subterana, infrastructura de incalzire a Bucurestiului, ceea ce ceilalti primari nu au facut dintr-un motiv foarte simplu – nu aduce voturi, nu se vede.

Pe cand domnul asta si-a asumat sa intre in maruntaiele Bucurestiului, partea care nu se vede. Pentru asta il apreciez foarte mult, stiind ca in primii doi ani a platit toate oalele sparte de dna Firea in mandatul ei”, a declarat turnătorul Petrov.

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Chiar dacă își va continua mandatul la Casa Albă, Joe Biden s-a retras din alegerile prezidențiale din SUA și a anunțat că o susține pe Kamala Harris

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Chiar dacă își va continua mandatul la…