Acasă Alegeri Nimic nou pe frontul de vest, masochismul arădenilor îi reconfirmă pe inutilii Bibarț și Cionca în fruntea Aradului

Nimic nou pe frontul de vest, masochismul arădenilor îi reconfirmă pe inutilii Bibarț și Cionca în fruntea Aradului

0
0
83

Nimic nou pe frontul de vest, masochismul arădenilor îi reconfirmă pe inutilii Bibarț și Cionca în fruntea Aradului.

Actualul primar al municipiului Arad, ”liberalul” Călin Bibarţ (PNL), ar fi câştigat un nou mandat, potrivit numărătorii paralele a voturilor care este în curs de desfăşurare la sediul liberalilor şi ar cuprinde, până la ora 6,00, voturile din 97 de secţii din cele 115 din municipiul Arad.

Astfel, Bibarţ ar fi obţinut până acum 12.600 de voturi, în timp ce pe locul doi s-ar clasa candidatul ADU, deputatul Adrian Wiener (USR), cu 10.400 de voturi, iar pe locul al treilea – candidatul PSD, Ilie Cheşa, cu 8.500 de voturi.

Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Arad s-au numărat voturile din doar 180 de secţii din cele 440, iar actualul preşedinte, Iustin Cionca (PNL) se află pe locul întâi, cu 24.000 de voturi, în timp ce fostul ministru Mihai Fifor (PSD) se află pe locul doi cu 16.000 de voturi.

La alegerile locale, prezenţa la urne a fost de 50,08% în judeţ şi de 38,03% în municipiul Arad.

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Chiar dacă își va continua mandatul la Casa Albă, Joe Biden s-a retras din alegerile prezidențiale din SUA și a anunțat că o susține pe Kamala Harris

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Chiar dacă își va continua mandatul la…