Acasă Alegeri PNL a decis: Nicușor mucușor, în schimbul Violetei liftiera pentru primăria Capitalei

PNL a decis: Nicușor mucușor, în schimbul Violetei liftiera pentru primăria Capitalei

0
0
630

PNL a decis: Nicușor mucușor, în schimbul Violetei liftiera pentru primăria Capitalei, același Nicușor Dan, care mai deunăzi declara, că ”pensia de handicap este o pomană socială…”!? Se pare că da!

Bun, o alegere bună, ca de altfel toate alegerile luate de PNL în ultima perioadă!

PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Municipiului București, în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD.

Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a anunțat Ludovic Orban, Joi, într-o conferință de presă.

Nicușor Dan va fi susținut din postura de candidat independent, fără a se înscrie în partid, așa cum i-au cerut liberalii în mai multe rânduri.

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri
Comments are closed.

Vezi Și

Biroul electoral de circumscripţie al Municipiului Bucureşti, a stabilit ordinea candidaților pentru Primăria Capitalei pe buletinele de vot

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Biroul electoral de circumscripţie al …