Acasă Alegeri Soția lui Nicuşor Dan, a primit un buchet de flori ia ieșirea de la vot cu mesajul: ”Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame!”

Soția lui Nicuşor Dan, a primit un buchet de flori ia ieșirea de la vot cu mesajul: ”Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame!”

0
1
870

Episod delicat la ieșirea de la urne. Soția lui Nicușor Dan, așteptată cu flori de un bărbat: ”Să ştiţi că nu toţi bărbaţii fac femeile panarame

Nicușor Dan a mers duminică, la secția de votare, împreună cu soția și cu fetița sa și cu Ciprian Ciucu, candidatul dreptei la Primăria Sectorului 6. La ieșirea de la vot, un bărbat l-a întrebat pe candidatul alianței dreptei dacă îi poate oferi soției sale un buchet de flori.

Candidatul sprijinit de PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei a acceptat, iar imediat după ce bărbatul i-a oferit soţiei buchetul de flori, i-a spus: „Să știți că nu toți bărbații fac femeile panarame”.

Prin replica dată, bărbatul face referire la declarația făcută săptămâna trecută de Nicușor Dan, care a folosit într-un discurs la Teatrul Național, termenul ”panarame” în contextul ”luptei de valori” care se dă pentru cucerirea Bucureștiului.

E o luptă de valori în care eu vreau ca fetiței mele să nu i se spună că o panarama este mare vedetă. Și, din păcate, suntem cam la egalitate. Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”, a spus Nicușor Dan.

Am venit cu familia, am venit pentru a transmite mesajul că alegerile se desfăşoară în condiţii normale. Am venit pentru a îndemna bucureştenii să iasă la votAştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primărie caracatiţa. Am votat pentru un oraş care are un potenţiale extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potenţial poate fi pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile, în slujba persoanelor vârstnice, care şi-au văzut copii plecând din oraşul ăsta. Competiţia electorală este de valori, o competiţie între adevăr şi minciună, competenţă şi incompetenţă, cinste şi corupţie. De asta am votat cu mare sete şi invit bucureştenii în număr mare să iasă la vot. Îi invit să iasă de dimineaţă pentru că sunt condiţii speciale”, a declarat Nicuşor Dan.

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri
Comments are closed.

Vezi Și

Biroul electoral de circumscripţie al Municipiului Bucureşti, a stabilit ordinea candidaților pentru Primăria Capitalei pe buletinele de vot

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Biroul electoral de circumscripţie al …