Acasă Alegeri Traversăm faza precampaniei electorale pe plângeri penale, plângere penală pentru candidatura lui Liviu Negoiță din partea PUSL la Sectorul 1

Traversăm faza precampaniei electorale pe plângeri penale, plângere penală pentru candidatura lui Liviu Negoiță din partea PUSL la Sectorul 1

0
0
274

Traversăm faza precampaniei electorale pe plângeri penale, plângere penală pentru candidatura lui Liviu Negoiță din partea PUSL la Sectorul 1.

Conform unor surse, lista de consilieri depusă de Liviu Negoiță este trimisă la Parchet după ce au apărut suspiciuni de semnături false și dublate.

Biroul electoral de circumscripție Seector 1 ar fi redactat o plângere penală către Parchet.

Este îndreptată împotriva lui Liviu Negoiță, candidatul PUSL, formațiune condusă de Cristian Popescu Piedone, pentru Sectorul 1.

Vorbim de lista pentru consilieri care a fost depusă. Biroul a cerut să se facă verificări în privința listei de susținători pentru candidatură. Au fost găsite falsuri și dubluri la semnăturile depuse, spun surse.

Liviu Negoiță: ”Există o suspiciune că anumite semnături nu ar fi conforme. Această suspiciune se va judeca în biroul electoral de sector și se va hotărî. Nu s-a întâmplat nicio nenorocire.

Eu nu m-am ocupat, pentru că este vorba de lista de semnături pentru consilieri. Există un secretar general, colegii domniei sale, colegii mei.

Lucrurile nu sunt atât de grave, pentru că noi avem rezervă la semnăturile pentru lista de consilieri. Limita minimă a baremului este de 2.100, ori noi avem peste 3.000 de semnături.

Se poate întâmpla să vină cineva de bună credință spunând „Am și eu o listă pentru partidul dvs, pentru că vă iubesc„.

Între timp o iei, pentru că zici că omul este de bună credință, și constați că ți-a dat o listă otravită.

Poate să se regăsească în dosarul tău? Poate să găsească cineva spunând «avem o suspiciune cu pivire la această listă» pentru care nu ai avut intenția să induci în eroare sau să păcălești pe cineva.

E o procedură absolut normală care se poate întâmpla la orice nivel sau partid, să se verifice și vom vedea ce va fi”.

Încarcă mai mult
Load More In Alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Chiar dacă își va continua mandatul la Casa Albă, Joe Biden s-a retras din alegerile prezidențiale din SUA și a anunțat că o susține pe Kamala Harris

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Chiar dacă își va continua mandatul la…