Acasă Blog Au mai rămas 7 zile până când se va întâmpla mai nimic

Au mai rămas 7 zile până când se va întâmpla mai nimic

0
0
941

Puțin a fost, mult a rămas…și spun asta pentru că am convingerea, că suntem departe de momentul în care ne vor fi redate in integrum, drepturile și libertățile fundamentale care ne-au fost suprimate în urmă cu 7 săptămâni!

Ce urmează? Urmează probabil o lungă perioadă a stării de alertă și alertați vom rămâne mult timp de acum înainte, mai mult noi decât ei, ei vor continua cu politizarea, cu denigratul, cu terfelitul, cu înfieratul, cu aruncatuil pisicii în curtea celuilalt, cu manipulatul, cu dezbinatul, cu propagarea urii, cu ce știu ei mai bine să facă, cu ce știu că funcționează cel mai bine la prostimea cu drept de vot!

Cel mai probabil, că între starea de alertă care va intra în vigoare pe 15 mai și între ”al doilea val” (ce ne este daja arătat cu certitudine) și următoare stare de urgență din iarnă, vom avea câteva săptămâni de stare de ”normalitate”, în care ni se va permite să mergem să votăm, atât!

Ne este destul? După cât de obedienți ne-am arătat până acum, probabil că da, ce bine totuși că avem la putere un guvern de dreapta, liberal, competent, care știe ce face cu mână forte și de care ascultăm fără să crâcnim, fără să ne revoltăm, fără să ne răzvrătim, fără să ieșim în stradă mai mulți de trei de-odată!

Încarcă mai mult
Load More In Blog
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…