Acasă Blog Turistu, hotelu și pandemia

Turistu, hotelu și pandemia

0
1
797

Ca să nu devenim foarte nervoși și stresați cu statul în casă, (în case, în cazul lui Iohannis), ne-a fost servit un orizont, o dată concretă ”15 mai”, spre care ar trebui să privim cu optimism și nerăbdare! Cică, pe 15 mai ar cam trebui, cum suntem noi acum încordați și spastici, să ne mai relaxăm puțin! Dar cum ne vom relaxa, pe persoană fizică și pe persoană juridică? Îcă nu știm concret, știm doar, că de relaxați ce ne vom regăsi după 15 mai, va trebui obligatoriu să purtăm mască!

Mai știm că se vor redeschide hotelurile, hoteluri care de fapt, prin ordonanțele militare, nu au fost niciodată închise, dar ele se vor deschide oricum! Dar totuși, mă frământă o dilemă, cum vom ajunge la ele, dat fiind faptul că nu vom avea voie să părăsim localitatea fără un motiv întemeiat!? Dacă mă opresc organele legii la ieșirea din localitate și voi prezenta o rezervare la hotel, undeva la Cuca Măcăii, se pune că e un motiv destul de întemeiat pentru părăsirea localității?

Hotelurile se vor deschide, dar restaurantele nu, poate eventual terasele, așadar cu înnoptatul o să fie cum o să fie, cu mâncatul mai greu! Dar ce mai contează, suntem în weekend, în vacanță, în delegație, suntem ocupați cu alte alea, nu mai avem timp și cu îndopatul! Iar dacă totuși suntem mai mâncăi de fel, putem strecura în paporniță, niscai slănină cu ceapă, dezinfectăm și camera corespunzător cu plângcăcioasa legumă!

Am un hotel restaurant în colțul străzii, hotel de cartier, fără vad turistic, nu știu dacă are locatari în momentul de față și nici nu cred că are relevanță, știu că sunt vecin de stradă cu el, pentru că trec pe acolo frecvent, nu am intrat niciodată, nici măcar să mănânc, regret acum! Dar după 15 mai, dacă tot se ”redeschid” și dacă tot nu vom avea voie să părăsim localitatea (speram la un hotel din Cuca Măcăii), dacă nu se poate și nu se poate, mă voi mulțumi cu cel din colțul străzii, astfel ajut și particip activ la restartarea economiei locale și mă și păcălesc singur că am plecat în weekend, că tot se apropie cu pași repezi sezonul vacanțelor!

Încarcă mai mult
Load More In Blog
Comments are closed.

Vezi Și

”Vodafone, cea mai bună rețea mobilă din România”, investește buget monstru pe promovare TV, dar își desconsideră, alungă și batjocorește abonații

Facebook 52 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Sunt abonat Vodafone de 25 de ani, …