Acasă Coronavirus 555 de cazuri noi de COVID-19 raportate, cel mai mare număr de la începutul pandemiei de coronavirus în România

555 de cazuri noi de COVID-19 raportate, cel mai mare număr de la începutul pandemiei de coronavirus în România

0
405

Încep încet încet să se vadă efectele neîncrederii induse și de măsurile, acțiunile și declarațiile făcute de actualele ”autorități” care gestionează actuala situație prin încălcări ale drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, prin măsuri abuzive și neconstituționale și prin puterea exemplului negativ.

Cine să mai creadă în ”autorități” atunci când acestea sunt suspicionate de achiziții neconforme, atunci când acestea sunt surprinse fără mască cu băutură și țigări în biroul premierului, cu baloane prin parc umflate cu gura la evenimente cu tentă electorală, fără mască într-o sală cu peste 100 de oameni la lansare de candidat, fără mască pentru că desigur cine să poată purta mască la 40 de grade, cu chermeze la restaurant atunci când pentru restul românilor mersul la restaurant este prohibit și multe multe alte nesincronizări și abuzuri.

Și să nu veniți să spuneți că aceste 555 de cazuri sunt rezultanta deciziilor CCR, pentru că în urmă cu două săptămâni, deciziile Curții Constituționale nu aveau efect! Deciziile Grupului Strategic aveau efect, deciziile acestui Guvern aveau efect, deciziile neconstituționale și abuzive, unice pe planetă.

Cum se face că doar atunci când actuala guvernare ”autoritățile” au un interes direct, doar atunci avem recorduri de infectare în România, astăzi să votează în Parlament ”Legea izolării și carantinării”, desigur că recordul de azi este doar o simplă coincidență! Sau poate nu? Tableta din care au fost azi scoase cele 555 de cazuri noi, va fi folosită și la alegerile din această toamnă?

În ultimele 24 de ore au fost raportate 555 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr înregistrat în România de la începutul pandemiei de coronavirus. Au fost efectuate 13.147 de teste. Recordul negativ din ultimele 24 de ore l-a depășit pe cel din 11 aprilie, când România număra 523 de noi îmbolnăviri. A fost singura dată când a fost depășit pragul de 500 de cazuri noi.

Până astăzi, 8 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Până astăzi, 1.817 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 07.07.2020 (10:00) – 08.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 18 decese (6 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Brașov, Dâmbovița, Galați, București, Prahova, Sălaj, Suceava și Vâlcea.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 3 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 7 decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 555 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Încarcă mai mult
Load More In Coronavirus
Comments are closed.

Vezi Și

La două săptămâni de la promulgarea legii carantinării și izolării de către Klaus Iohannis, record de decese

Astăzi se fac două săptămâni de la promulgarea de către președintele Klaus Iohannis a legi…