Acasă Coronavirus 889 de noi cazuri, după 2 luni de stare de urgență și 2 de stare de alertă

889 de noi cazuri, după 2 luni de stare de urgență și 2 de stare de alertă

0
1,003

După ce ieri Arafat ne anunța că astăzi numărul de infectări va atinge cifra de 900, ce să vezi, astăzi avem 889 de noi infectări în România. Oare ce ne mai prevede acest cititor în viruși, acest bab Vang al pandemiei, pentru restul anului?

După ce ”autoritățile” ne-au ținut arestați în case două luni în stare de urgență și încă două în stare de alertă, după ce ni s-a promis că obediența noastră din starea de urgență, se va traduce în libertatea ulterioară de pe timpul verii, s-a dovedit că nu a fost deloc așa, s-a dovedit că toate măsurile luate și care nu au fost nici constituționale și nici eficiente și cele care trebuiau luate și au lipsit sau au venit cu întârziere, acum, în plin sezon estival, în plin sezon al concediilor, ne aflăm în plină ascensiune declarată, a cazurilor de infecție zilnică cu Sars-CoV-2.

Bâlbele, abuzurile, lipsa de viziunie și incapacitatea autorităților de a gestiona toată această ”peroadă” a pandemiei, incapacitatea de a anticipa, de a înțelege, de a accepta, ignoranța și aroganța și interesele politice ne-au adus în această situație așa zis critică.

Și dacă după 4 luni de sacrificii, suntem încă pe o pantă ascendentă, atunci pentru ce ne-am pus economia pe butuci, pentru ce am făcut atâtea compromisuri și sacrificii, care este totuși scopul și logica acestui dezastru?

Încarcă mai mult
Load More In Coronavirus
Comments are closed.

Vezi Și

La două săptămâni de la promulgarea legii carantinării și izolării de către Klaus Iohannis, record de decese

Astăzi se fac două săptămâni de la promulgarea de către președintele Klaus Iohannis a legi…