Acasă Coronavirus Adunările cu mai mult de 1000 de persoane, interzise din cauza coronavirusului!

Adunările cu mai mult de 1000 de persoane, interzise din cauza coronavirusului!

0
0
758

Activităţile publice sau private care implică mai mult de 1.000 de persoane sunt interzise începând de duminică, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. Astfel, meciurile de fotbal se vor disputa fără spectatori începând de azi. ”Știm că măsura va produce nemulțumiri, dar considerăm că sunt măsuri necesare pentru prevenire și sperăm că spectatorii și organizatorii vor înțelege”.

În cazul concertelor care implică sub 1.000 de locuri nu se vor interzice aceste evenimete, iar pentru spectacolele cu un număr mai mare de 1.000 de persoane se pot pune în vânzare bilete pentru mai puţini oameni. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Guvernul pregăteşte o hotărâre care priveşte decontarea cheltuielilor pentru persoanele aflate în carantină, dar şi pentru aflate în izolare, dar care nu se pot autosusţine.

Raed Arafat a reluat recomandarea ca cetăţenii români să nu circule în zonele afectate de coronavirus, iar celor care sunt în aceste zone să nu vină în România. Autorităţile au mai decis sistarea până la data de 31 martie a stagiilor practice în spitale pentru studenţii de la facultăţile medicină sau farmacie, precum şi vizitele aparţinătorilor. Excepţie fac studenţii care participă voluntari în spitale.

Sursa

Încarcă mai mult
Load More In Coronavirus
Comments are closed.

Vezi Și

Motivul pentru care AstraZeneca a fost nevoită să retragă de pe piață, la nivel mondial, propriul vaccin anti-Covid care a făcut atât de mult rău

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Motivul pentru care AstraZeneca a fost…