Acasă Coronavirus Făget este primul oraş din România care a intrat în carantină după noua lege

Făget este primul oraş din România care a intrat în carantină după noua lege

0
744

Nebunia și dileala specifică plaiurilor mioritice și actualelor ”autorități” continuă și probabil că va atinge cote de paroxism în zilele și săptămânile ce vor veni! Se folosește bau baul numit coronavirus pe post de ghioagă politică de control al maselor și de strivit inamicii politic? Probabil că da! La cum au gestionat cele mai bine de 4 luni ale pandemiei de până acum, nimic nu mai este de exclus!

Am văzut haos, abuzuri, neconstituționalitate, neconcordanțe, iresponsabilitate, superficialitate, prostie, hoție, ipocrizie și dublă măsură și probabil vom mai vedea și multe alte abominații înainte de a ne trezi din amețeala în care ne complacem să ne prefacem că trăim. E evident că lucrurile au scăpat complet de sub controlul așa ziselor ”autorități”.

Făget, oraș din județul Timiș cu aproximativ 7.000 de locuitori, a intrat în carantină de duminică, 26 iulie, de la ora 19:00. Este prima astfel de decizie după noua lege a carantinei. Alături de orașul Făget sunt în carantină și trei sate din zonă: Bichigi, Temereşti şi Colonia Mică. Autoritățile de la București au aprobat solicitarea autorităților locale de instituire a carantinei, după ce 47 de localnici s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Opt dintre cazurile de infectare cu coronavirus din Făget se înregistrează la spitalul local.

Carantinarea urmărește o limitare a circulației și a deplasărilor nenecesare.

Sunt filtre de poliție și jandarmi la intrările și ieșirile din localitățile respective și toate persoanele care vor să intre sau să iasă sunt verificate și trebuie să dovedească urgența deplasării.

Încarcă mai mult
Load More In Coronavirus
Comments are closed.

Vezi Și

La două săptămâni de la promulgarea legii carantinării și izolării de către Klaus Iohannis, record de decese

Astăzi se fac două săptămâni de la promulgarea de către președintele Klaus Iohannis a legi…