Acasă Coronavirus La două săptămâni de la promulgarea legii carantinării și izolării de către Klaus Iohannis, record de decese

La două săptămâni de la promulgarea legii carantinării și izolării de către Klaus Iohannis, record de decese

0
0
1,193

Astăzi se fac două săptămâni de la promulgarea de către președintele Klaus Iohannis a legii carantinării și izolării, două săptămâni de când actualele ”autorități” dispun de cadru legal să facă în România tot ce este necesar astfel încât curba infectărilor și deceselor zilnice, să scadă.

Cu toate astea nu se întâmplă așa, infectările de acum raportate, s-au întâmplat în intervalul în care legea carantinării și izolării deja activa, în care ”autoritățile” beneficiau de tot cadrul legal de care aveau nevoie și fără de care, vezi doamne ”boala” nu putea să fie ținută sub control.

Ba mai mult de atât, în multe județe din țară, 21 de județe până în acest moment, au fost impuse restricții noi…purtarea măștii și în spațiile deschise, închiderea teraselor după ora 22 în timpul săptămânii și după ora 23 în weekend, de parcă virusul ar deveni mult mai activ și mult mai agresiv după căderea nopții. Adică, niște aberații de măsuri, fără logică și fără efect.

Președintele Klaus Iohannis, acest hoitar, acest cioclu prezidențial cățărător pe cadavre, dădea electoral, laș, ticălos și oportunist vina pe PSD, pentru că ar fi tegiversat promulgarea legii, o lege stlanistă și neconstituțională în forma propusă de PNL și astfel, fără un cadru legislativ la dispoziția guvernului, pandemia și răspândirea virusului, a ”bolii” a fost mult mai accelerată.

Eh, uite că la două săptămâni de când guvernul PNL și ”specialiștii” au la îndemână legea prin care se presupune că aceștia trebuiau să se ia de guler cu coronavirusu, pare că ne aflăm în aceeași situație ca în urmă cu două săptămâni, ba chiar și mai rău de atât!

Și atunci domnule președinte, cum de e tot vina PSD și pentru incompetența, inconsistența, abuzurile și stalinismul ”guvernului meu”?

România înregistrează 48 decese noi în ultimele 24 de ore din cauza Covid-19 şi 1.232 cazuri noi din 20.581 de teste.

Până astăzi, 4 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 55.241 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

28.006 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 5.136 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.232 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 712 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 2480 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

Încarcă mai mult
Load More In Coronavirus
Comments are closed.

Vezi Și

Motivul pentru care AstraZeneca a fost nevoită să retragă de pe piață, la nivel mondial, propriul vaccin anti-Covid care a făcut atât de mult rău

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Motivul pentru care AstraZeneca a fost…