Acasă Coronavirus Putin a anunţat că Rusia a aprobat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului

Putin a anunţat că Rusia a aprobat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului

0
1
705

Vladimir Putin a anunţat că Rusia a aprobat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului. Ministerul Sănătății rus și-a dat acordul pentru folosirea vaccinului dezvoltat de Institutul Gamaleya din Moscova.

Un vaccin contra coronavirusului a fost înregistrat pentru prima dată în această dimineaţă. Formează imunitatea necesară, a trecut toate verificările necesare,” a spus Vladimir Putin la o întâlnire cu membrii guvernului.

Fiica președintelui rus a fost vaccinată împotriva coronavirusului.

Vladimir Putin a adăugat că Ministerul Sănătăţii din Rusia a aprobat acest prim vaccin împotriva coronavirusului, care a început să fie testat pe oameni în urmă cu două luni. Președintele rus a precizat că fiica sa a fost vacinată și a avut o ușoară temperatură în urma dozei, însă acum se simte foarte bine.

În urma aprobării date de Ministerul Sănătății, Rusia poate începe vaccinarea în masă, în ciuda faptului că testele clinice de siguranță și eficacitate sunt încă în defășurare.

La rândul său, ministrul Sănătăţii, Mikhail Murashko, a precizat că vaccinul, dezvoltat de Centrul de cercetări Gamaleya, şi-a confirmat eficacitatea şi siguranţa.

Încarcă mai mult
Load More In Coronavirus
Comments are closed.

Vezi Și

Motivul pentru care AstraZeneca a fost nevoită să retragă de pe piață, la nivel mondial, propriul vaccin anti-Covid care a făcut atât de mult rău

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Motivul pentru care AstraZeneca a fost…