Acasă Coronavirus Zborurile spre și dinspre Italia au fost suspendate

Zborurile spre și dinspre Italia au fost suspendate

0
0
650

Puțin cam tardiv dar e bine și așa, eficient s-ar fi dovedit acum două săptămâni, dar cu retardul guvernului actual, e ceea ce e!

Ministrul interimar de Interne, Marcel Vela, ministrul interimar al Sănătății, Victor Costache, și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au anunțat, luni dimineața, suspendarea zborurilor din și spre Italia, pe toate aeroporturile din țară, începând din 9 martie și până în 23 martie. Măsura este valabilă pentru toate aeroporturile din România. De asemenea, cei care vin indirect, prin intermediul unor zboruri cu escală, vor intra în carantină.

Cetățenii români care sosesc din China, Italia, Coreea de Sud prin punctele de frontieră terestre vor intra în carantină pe raza județului de graniță sau în izolare la domiciliu. Cetățenii străini care vin din aceste țări pot intra în România doar sub măsura obligatorie a carantinei. De asemenea, o nouă ședință a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență va avea loc mâine, la ora 16.00”, a declarat ministrul interimar al Internelor, Marcel Vela.

Autorităţile au interzis de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Zborurile operate de pe Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” Timişoara spre şi dinspre aeroporturile italiene din Treviso şi Bergamo vor fi suspendate până în data de 3 aprilie.

Cele două rute, operate de către compania aeriană Wizz Air, vor fi anulate până în data de 3 aprilie 2020. Rugăm pasagerii să ţină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informaţii referitoare la zborurile pentru care şi-au achiziţionat biletele de călătorie”, potrivit textului comunicatului de presă, emis de Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara.

Potrivit administraţiei aeroportului, s-au implementat o serie de măsuri de prevenire şi acţiune în cazul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus. De asemenea, aceasta, sunt respectate toate măsurile de siguranţă care se impun pentru a sprijini autorităţile din domeniul sănătăţii, oferind condiţii de control medical la intrarea în ţară.

Încarcă mai mult
Load More In Coronavirus
Comments are closed.

Vezi Și

Motivul pentru care AstraZeneca a fost nevoită să retragă de pe piață, la nivel mondial, propriul vaccin anti-Covid care a făcut atât de mult rău

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Motivul pentru care AstraZeneca a fost…