Acasă Declarații Alexandru Rafila a acuzat ”lipsa de aer” în timpul conferinței de presă susținută marți seară

Alexandru Rafila a acuzat ”lipsa de aer” în timpul conferinței de presă susținută marți seară

0
0
933

În timp ce se arăta vădit epuizat, cu vocea gâtuită și tremurândă din capsa lipsei de oxigen, Alexandru Rafila a prezentat marţi planul Partidului Social Democrat de combatere a pandemiei, parte a programului de guvernare în cazul câştigării alegerilor parlamentare. Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii spune că o componentă esenţială în lupta cu COVID 19 este testarea tuturor indivizilor din zonele cu incidenţă ridicată.

Am sintetizat câteva idei de gestionare a situației pandemiei schimbând modul de abordate în câteva zone sensibile și unde putem sa aducem un aport.„, a spus profesorul Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputaţilor, în deschiderea prezentării sale.

Important este să putem creşte capacitatea sistemului de sănătate publică, să identifice cazurile de persoane bolnave, să existe un acces facil la testare şi persoanele să poată fi îndrumate. Să existe disponibilitate la nivelul asistenţei medicale să trateze toate categoriile de pacienţi, nu doar cei infectaţi cu coronavirus.„, a spus Alexandru Rafila.

Obiectivul general al planului pentru combaterea pandemiei prezentat de Alexandru Rafila este „reducea transmiterii virusului și protejarea persoanelor cele mai vulnerabile, cu risc de forme grave, complicații și deces, asigurarea accesului la sistemul medical și la tratament pentru pacienții infectați, și al accesului bolnavilor cronici la serviciile medicale necesare.”

Îmi cer scuze pentru prezentare, nu am fost chiar în formă, dar într-adevăr suntem destul de mulți aici, într-un spațiu limitat și lucrul acesta s-a simțit”, a spus Alexandru Rafila.

Sunt în regulă, m-am adaptat, mai beau puțină apă”, a completat profesorul Rafila.

Întrebat dacă e din cauza măștii de protecție, Rafila a răspuns că ”E cald aici. Nu avem aer”.

Vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare și reprezentant al României la OMS au susținut o conferință de presă la sediul partidului, marți seară.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…