Acasă Declarații Budăi, din greșeală în greșeală, până la rotativa finală: ”S-a dovedit că a fost o greșeală să tai din veniturile populației”

Budăi, din greșeală în greșeală, până la rotativa finală: ”S-a dovedit că a fost o greșeală să tai din veniturile populației”

0
88

Din ce în ce mai agitatul ministru al Muncii, Marius Budăi, noi explicații despre măsurile pentru reducerea cheltuielilor: ”S-a dovedit că a fost o greșeală să tai din veniturile populației”.

Marius Budăi, ministrul Muncii a oferit, vineri, noi explicații despre măsurile pentru reducerea cheltuielilor. Oficialul spune că nu vor fi tăieri de salarii fiindcă ”s-a dovedit că a fost o greșeală să tai din veniturile populației”.

Coaliția a decis și este clar că nu ne întoarcem la perioada când s-a dovedit că a fost o greșeală să tai din veniturile populației.

Trebuie să continuăm măsurile echilibrate între măsurile sociale și economice, asta este calea dacă vrem să realizăm lucruri în România„, a declarat Marius Budăi, vineri.

Întrebat dacă vor exista modificări pentru pensiile speciale, ministrul a spus că „trebuie să ajungem la echitate socială”.

Întrebat ce se întâmplă cu salariile și pensiile după această vacanță de 1 Mai, Marius Budăi a spus că „nu vorbim de înghețarea salariilor„.

Coaliția a decis și este clar că nu ne întoarcem la perioada când s-a dovedit că a fost o greșeală să tai din veniturile populației.

Trebuie să continuăm măsurile echilibrate între măsurile sociale și economice, asta este calea dacă vrem să realizăm lucruri în România„, a declarat Marius Budăi.

Întrebat dacă vor exista modificări pentru pensiile speciale, ministrul a spus că „trebuie să ajungem la echitate socială„.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, afirmă, vineri, că numărul celor care suferă din cauza accidentelor de muncă este încă mare şi îndeamnă angajaţii şi angajatorii să gândească împreună modalităţi de a preveni aceste evenimente.

Ministrul Muncii a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă.

Organizaţia Internaţională a Muncii (OIM) îndeamnă statele lumii să iniţieze campanii de promovare a importanţei prevenirii accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale la nivel global. Deşi statisticile indică o scădere a evenimentelor de muncă, constatăm că numărul celor care suferă din această cauză este încă ridicat”, a transmis ministrul Marius Budăi.

Acesta face apel la prevenirea accidentelor.

Vă îndemn să ne gândim împreună, angajatori şi angajaţi, ce putem face pentru a preveni accidentele de muncă”, a mai transmis ministrul.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Consiliul Naţional al Elevilor solicită o procedură de urgenţă pentru înscrierea elevilor la Bacalaureat, sindicatele, o nouă ofertă de la Guvern

Consiliul Naţional al Elevilor solicită o procedură de urgenţă pentru înscrierea elevilor …