Acasă Declarații Carmen Hărău PNL: ”Klaus Iohannis a primit cât a cerut”

Carmen Hărău PNL: ”Klaus Iohannis a primit cât a cerut”

0
1
2,933

Se zice că gura păcătosului adevăr grăiește, la o intervenție televizată la Antena 3, vădit iritată de comentariile pertinente de altfel adresate de Mugur Ciuvică, deputatul PNL, Carmen Hărău, a recunoscut că președintele Klaus Iohannis aflat la ”negocierile dure” și obositoare de la Bruxelles pentru împărțirea banilor Europeni, acesta a primit atât cât a cerut, nici mai mult nici mai puțin.

Și de aici rezultă automat întrebarea, de ce nu a cerut președintele Klaus Iohannis mai mult? De ce s-a rezumat la mărunțiș? Cine l-a îndemnat, cine l-a sfătuit, cine l-a îngrădit pe președintele care ne spunea mai vinerea trecută, cu pieptul bombat a luptă, cam cum se va bate el pentru ”interesul” României, ca să ceară mai mult?

Dacă banii erau atât de ”mulți” și toată ”negocierea” se rezuma la cerute, de ce nu a cerut Iohannis mai mult? Adică granturi nerambursabile, nu o datorie de 80 de miliarde în plus agățate de grumazul nostru al tuturor?

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Marcel Ciolacu, vizită oficială, la invitația sultanului Erdogan: ”Fermierii români vor avea acces la o piață imensă, turism în Turcia doar cu buletinul”

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Marcel Ciolacu, vizită oficială în Tur…