Acasă Declarații Cine și de ce îl vrea pe Dragnea suprimat în pușcărie, starea fostului lider PSD ”se deteriorează pe zi ce trece”

Cine și de ce îl vrea pe Dragnea suprimat în pușcărie, starea fostului lider PSD ”se deteriorează pe zi ce trece”

0
0
685

Cine și de ce l-ar vrea pe fostul lider al PSD torturat și mazilit în pușcărie și totodată de ce, cui îi folosește și în ce scop…Codrin Ștefănescu a vorbit, luni, despre Liviu Dragnea, oferind informații de ultimă oră despre starea acestuia.

Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile judecătorești, definitive și irevocabile, nu se aplică în cazul său! Se mimeazā cā ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestā! E un bārbat puternic, care și-a impus sā reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a avut, luni seară, o intervenție telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv”, unde a făcut următoarele precizări: „Starea lui de sănătate se deteriorează. El a avut o problemă de sănătate – și toată lumea știe – înainte de a intra în penitenciar. Țineți minte ședința de la Ilfov când i s-a făcut rău, pur și simplu, de durere și s-a internat la un spital din București. Atunci, medicii i-au recomandat să se opereze. Un singur medic din cei patru a spus că ar trebui să mai aștepte și să facă puțină mișcare, injecții.”

Coincidență sau nu, Dăncilă pretinde azi, că Dragnea ar trage sforile din pușcărie pentru ca ea să nu primească un loc eligibil la parlamentare: „O doreşte pe listă pe Carmen Dan!

Viorica Dăncilă ar urma să nu primească un loc din partea PSD pe lista de candidați la alegerile parlamentare. Într-o declarație pentru Adevărul, Viorica Dăncilă a dat vina pe infractorul Liviu Dragnea pentru această situație, spunând că acesta se răzbună din pușcărie pe ea, întrucât nu a dat OUG pe amnistie și grațiere pe vremea când ocupa funcția de premier al României. Mai mult, Viorica a menționat că Dragnea vrea ca fosta ministră de Interne, Carmen Dan, să primească un loc eligibil din partea PSD la parlamentare.

Liviu Dragnea, chiar şi din închisoare, are o influenţă asupra mai multor lideri din PSD Teleorman. Liviu Dragnea nu mă doreşte pe listă la parlamentare pentru că nu am dat amnistie şi graţiere, aşa cum a insistat. Liviu Dragnea o doreşte pe listă pe Carmen Dan. Sper că liderii PSD nu vor face ce spune Liviu Dragnea. Nu am aut nicio discuţie cu liderii partidului pe acest subiect, dar am încredere în vorbele preşedintelui Marcel Ciolacu, care a spus că un fost premier PSD trebuie să se regăsească pe listele partidului la parlamentare. Am fost europarlamentar şi premier, deci înţeleg şi exigenţele Legislativului. Nu cred că un fost premier al partidului poate fi exclus de pe listă. Aşa cum a spus şi Marcel Ciolacu, nu cred că trebuie să ne omorâm foştii lideri ai partidului„, a declarat Viorica Dăncilă.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…