Acasă Declarații Cîțu, discriminare: ”Persoanele vaccinate vor putea renunța la mască în aer liber și vor putea ieși la restaurant”

Cîțu, discriminare: ”Persoanele vaccinate vor putea renunța la mască în aer liber și vor putea ieși la restaurant”

0
166

Florin Cîțu, incitare la haos, discriminare și abuzuri pentru sezonul estival…”în această vară putem face un prim pas spre normalitate, și anume că vom putea renunța la masca de protecție în aer liber, în anumite locuri pentru persoanele vaccinate”.

Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate.

Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate. Vreau să ne reluăm activitățile de dinainte de pandemie cât mai repede. Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat. Hai că se poate. Împreună învingem pandemia”, a scris Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Din seria succesuri neomarxist liberale, Iohannis, despre PNRR: ”Mai bine sacrificăm o lună sau două, ca să lămurim toate aspectele”

Klaus Iohannis, despre PNRR: Nu ne-ar ajuta o aprobare rapidă acum, fără a merge în profun…