Acasă Declarații Cîțu, în vizită pe șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, își umflă sacoul pe creștere economică

Cîțu, în vizită pe șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, își umflă sacoul pe creștere economică

0
209

Premierul Florin Cîțu, a vizitat, marți șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare, ocazie cu care a promis că în timnpul guvernării pe care o conduce, proiectele de infrastructură din România vor fi încheiate la termenul stabilit.

Am învățat din ce s-a făcut prost în ultimii 30 de ani, atât pe finanțările din fondurile europene, cât și pe finanțările de la buget.” a găsit de cuviință Cîțu să dea vina pe greaua moștenire.

Am vrut să văd neapărat acest obiectiv, acest pod. Am avut anul trecut discuții cu domnul ministru despre finanțare, m-a convins, am reușit să alocăm resursele și acum voiam să văd și rezultatele. Am înțeles și eu acum importanța acestui pod pentru această zonă, nu doar pentru județul Satu Mare.

Problema pe care o văd și pe care o vom remedia în această guvernare este că începem proiecte de infrastructură și apoi durează și durează și durează.

Acest proiect, înțeleg că a fost în 2007 prima intenție, dar din 2015 a fost pregătit și abia acum putem să vedem că se apropie de finalizare”, a declarat Florin Cîțu.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Din seria succesuri neomarxist liberale, Iohannis, despre PNRR: ”Mai bine sacrificăm o lună sau două, ca să lămurim toate aspectele”

Klaus Iohannis, despre PNRR: Nu ne-ar ajuta o aprobare rapidă acum, fără a merge în profun…