Acasă Declarații Cîțu își umflă din nou mușchii, în V: ”PSD este praf și pulbere, vă garantez că putem din nou să reducem taxele pe muncă, fără să crească alte taxe”

Cîțu își umflă din nou mușchii, în V: ”PSD este praf și pulbere, vă garantez că putem din nou să reducem taxele pe muncă, fără să crească alte taxe”

0
287

După ce a îndatorat România pe generații, Florin Cîțu își umflă din nou mușchii, în V: ”PSD este praf și pulbere vă garantez că putem din nou să reducem taxele pe muncă şi fără să crească alte taxe. Marcele, îţi iei gaşca şi plecaţi acasă dacă îţi arăt că se poate?”

Fostul premier Florin Cîţu le transmite, vineri, celor de la PSD, că poate din nou să reducă taxele pe muncă şi fără să crească alte taxe. ”Marcele, îţi iei gaşca şi plecaţi acasă dacă îţi arăt că se poate?”, mai spune senatorul liberal, după ce PSD l-a acuzat că, în 2021, când Guvernul Cîţu a fost demis prin moţiune de cenzură, fiecare român era mai sărac cu 2.300 de euro, iar inflaţia a crescut galopant datorită creşterii halucinante a preţurilor la energie, gaze şi carburanţi.

PSD este praf şi pulbere. În 2020 şi 2021 am arătat că încasăm mai mulţi bani la buget chiar dacă am scos taxele introduse de Ciolacu/Dragnea în perioada 2017-2019 şi reintroduse în 2022 de Ciolacu şi gaşca lui”, spune Florin Cîţu în postare.

Și astfel, Cîțu continuă să abereze: ”Eu vă garantez că putem din nou să reducem taxele pe muncă şi fără să crească alte taxe”.

Marcele, îţi iei gaşca şi plecaţi acasă dacă îţi arăt că se poate?”, mai scrie senatorul PNL pe Facebook.

Deputatul PSD Gabriel Zetea afirmă vineri, pe Facebook, că în 2021, când Guvernul Cîţu a fost demis prin moţiune de cenzură, fiecare român era mai sărac cu 2.300 de euro, iar inflaţia a crescut galopant datorită creşterii halucinante a preţurilor la energie, gaze şi carburanţi. Social-democratul arată că într-un raport recent al DNA se arată că, în pandemie s-au înregistrat prejudicii de sute de milioane de euro, fiind 90 de dosare în lucru”.

Oare câţi din banii împrumutaţi de ministrul de Finanţe Cîţu, iar apoi de către premierul Cîţu, în cei doi ani de zile în care a făcut parte, a condus Guvernul PNL-USR au mers spre afaceri care acum sunt în vizorul DNA? Pentru că asta ştiu să facă peneliştii şi asta a ştiut cel mai bine să facă Florin Cîţu: afaceri murdare!”, arată Zetea în postare.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Rotativa, Ciolacu și naivitatea: ”Nu mă aștept ca Iohannis să mă nominalizeze pentru funcția de premier din inimă, ci din rațiune”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu are aşteptări ca preşedintele Klaus Ioh…