Acasă Declarații Claudiu Săftoiu ne spunea în aprilie că ne paște o ”stare de alertă permanentă”!

Claudiu Săftoiu ne spunea în aprilie că ne paște o ”stare de alertă permanentă”!

0
0
1,136

”Profeticul” și liberalul ex SIE, Claudiu Săftoiu, contributor prin mărinimia PNL la Ziarul Libertatea, ne traducea în aprilie anul curent că ne paște o ”stare de alertă permanentă! Evident fostul băsist, actualul iohannist Săftoiu, știa încă din luna aprilie, ceea ce noi doar bănuiam pe atunci și anume, faptul că starea de alertă va deveni noua ”normalitate”.

Ţi-a poftit sufleţelul să-ţi fie soţul şef de serviciu sau contributor la Libertatea, ți l-am pus contributor la Libertatea…parcă așa merg treburile în țara asta, nu?! Domnul ”contributor” Săftoiu, ar trebui să știe cel mai bine!

Starea de urgență instituită de guverne va fi înlocuită cu o stare de alertă permanentă, care să mențină omenirea pe linia de plutire, economic și sanitar. Măsurile inițiale, luate la debutul pandemiei – izolare și distanțare socială – s-au situat în zona necesității de moment, în lipsa unor proceduri medico-sanitare cu efect imediat, care ar fi însemnat testare în masă, carantinare și vaccinare. Acest comportament instituțional, aplicat la scară globală, a demonstrat că nicăieri – în nici un stat îngenuncheat de virus! – nu au existat proceduri prestabilite, programe aplicate la scară națională de reziliență la atacurile biologice, pandemice.” scria Claudiu Săftoiu pentru Libertatea.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…