Acasă Declarații Clotilde Armand se victimizează din nou, neomarxista de la Sectorul 1, susține că este persecutată la ordin politic: „Sunt linșată pentru reformele luate”

Clotilde Armand se victimizează din nou, neomarxista de la Sectorul 1, susține că este persecutată la ordin politic: „Sunt linșată pentru reformele luate”

0
0
105

Clotilde Armand se victimizează din nou, neomarxista de la Sectorul 1 susține că este persecutată la ordin politic: „Sunt linșată pentru reformele luate”.

Un nou tupeu marca Clotilde Armand: primărița care este inculpată în dosarul de incompatibilitate spune că este linșată după ce a făcut reforme.

Cea care instiga colegii din Primăria Sectorului 1 la ilegalități se compară cu Ilie Bolojan și spune că a transformat cel mai bogat sector din Capitală după modelul de la Oradea.

În același timp, ea a uitat de gunoaiele de pe stradă și șobolanii care atacă oamenii în plină zi.

Clotilde Armand spune că este linșată după ce a făcut reforme și a transformat sectorul 1 într-o bijuterie administrativă. Primărița rezist, care este inculpată într-un dosar de incompatibilitate, susține că este persecutată la ordin politic. În același timp, Armand a uitat să curețe străzile de gunoaie și să elimine șobolanii care s-au înmulțit fără precedent.

„Vrei să faci reforme? Ești linșat! Vrei să reduci din cheltuileile transpartinice? Nu mai primești bani de la Guvern. Vedeți și cazul Sectorului 1 sau de la PMB: Guvernul a tăiat fără nici o justificare 620 de milioane lei din cotele din impozitul pe venit pentru Capitală, iar acest lucru va afecta investiţiile”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Ultima reacție a edilului de la sectorul 1 vinde după ce Ilie Blolojan, președintele CJ Bihor, cerea guvernului să constrângă administrațiile locale să facă reforme substanțiale.

„Dacă faci ceva reforme şi încerci să gestionezi cu eficienţă, pari un neadaptat, eşti un lup singuratic în administraţie şi oamenii nu te înţeleg de ce faci asta”, spunea Bolojan.

Clotilde Armand s-a remarcat la conducerea sectorului 1 prin instigarea colegilor din primărie la ilegalități privind atribuirea contractelor pe bani publici.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

De parcă nu ar fi deja insuportabil de scumpe, ”liberalul” Burduja, anunță de când vor crește facturile la energie: ”Statul renunță la plafonarea otova”

Facebook 173 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email De parcă nu ar fi deja insuportabi…