Acasă Declarații După conflictul cu Cîțu din Parlament, ”liberala” Alina Gorghiu, îl compară pe fostul șef, Ludovic Orban, cu Șoșoacă,

După conflictul cu Cîțu din Parlament, ”liberala” Alina Gorghiu, îl compară pe fostul șef, Ludovic Orban, cu Șoșoacă,

0
0
1,758

Vicepreședintele PNL, ”liberala” Alina Gorghiu, l-a comparat pe Ludovic Orban cu Diana Șoșoacă, după conflictul pe care acesta l-a avut, în Parlament, cu Florin Cîțu.

Senatoarea PNL Alina Gorghiu l-a comparat pe Ludovic Orban cu Diana Șoșoacă. Declarația Alinei Gorghiu vine în contextul în care fostul președinte al PNL a avut un conflict cu actualul președinte al partidului, Florin Cîțu, la finalul ședinței solemne din Parlament ce marca aniversarea a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Întrebată despre reacția avută de Ludovic Orban, Alina Gorghiu a răspuns: ”Credeți că merită vreun comentariu, când te porți așa la o ședință solemnă? Ludovic Orban = doamna Șoșoacă”.

Un conflict a avut loc miercuri, la finalul ședinței solemne din Parlament, în care a fost marcată împlinirea a 15 ani de când România a devenit membru al Uniunii Europene. Totul a pornit de la faptul că președintele Senatului, Florin Cîțu, nu i-a dat cuvântul fostului lider PNL, Ludovic Orban, în cadrul ședinței solemne din Parlamentul României.

Fostul șef PNL, Ludovic Orban, i-a reproșat lui Florin Cîțu, actual șef al partidului, că, în calitate de președinte al Senatului, nu i-a dat cuvântul în Plen. Orban i s-ar fi adresat lui Cîțu spunându-i ”nesimțitule”: ”Băi, nesimțitule, de ce nu mi-ai dat și mie cuvântul”.

În replică, Florin Cîțu s-a scuzat în fața fostului coleg de partid spunându-i că nu i-a cerut să ia cuvântul.

La sfârșitul ședinței solemne din Parlament, de miercuri, la care a participat și ministrul pentru Europa şi Afaceri Externe al Republicii Franceze, Jean-Yves Le Drian, fostul lider PNL, Ludovic Orban s-a luat la ceartă cu actualul președinte liberal, Florin Cîțu.

Scandalul a pornit de la faptul că președintele Senatului, Florin Cîțu, nu i-a dat cuvântul și lui Ludovic Orban, în cadrul ședinței solemne din Parlamentul României, organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de când România a aderat la UE.

Înainte să iasă din sală, Orban s-a dus la Cîțu și i-ar fi reproșat că nu l-a lăsat să vorbească, chiar în fața ministrului francez, a ambasadoarei Franței, a președintelui Camerei, Marcel Ciolacu. ”Cum să-i dai cuvântul lui Şoşoacă în locul meu?”, i-a reproşat Orban lui Cîţu, au relatat surse prezente în plenul Parlamentului.

Fostul lider PNL era nervos că a fost ignorat când a solicitat cuvântul, iar din partea parlamentarilor neafiliaţi a fost preferată ca vorbitor senatorul Diana Şoşoacă. La incident au asistat o parte din miniştri şi Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Băi nesimțitule! Nu ți-e rușine, de ce nu mi-ai dat și mie cuvântul”, i-ar fi aruncat în față Ludovic Orban lui Florin Cîțu, care a preferat să nu îi răspundă.

Florin Cîțu, ”gafă în timpul discursului…

Liderul PNL s-a încurcat în timpul discursului susținut în Parlament, în plină ședință solemnă organizată cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană.

Intrarea în UE este benefică pentru toţi românii, dar, în acelaşi timp, necesară, chiar dacă unii dintre noi au alte opinii. Poate prea des în ultimii ani unii politicieni au folosit sau au promovat negativ aderarea României la UE”, a spus Florin Cîțu.

După care, probabil din cauza emoțiilor sau a unei pierderi de moment a concentrării, Cîțu s-a poticnit:

Este o realitate de necontestat faptul că aderarea la Uniunea Europeană a adus bunăstare, libertate, securitate României care astăzi este mai importantă de când oricând… de mult timp”.

Momentul de ezitare a liderului PNL Florin Cîțu i-a amuzat imediat pe adversarii săi politici.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Înainte de a pleca pe 1 decembrie în Dubai, turistul Iohannis, cu o pleoapă căzută, prima apariție după întoarcerea din turneul de lux din Africa

Înainte de a pleca de 1 decembrie în Dubai, turistul Iohannis, cu o pleoapă căzută, prima …