Acasă Declarații Frustratul Cîţu, stă mult la televizor și acuză PSD că sponsorizează campanii împotriva sa: „Să spună daca mai vor cu noi la guvernare”

Frustratul Cîţu, stă mult la televizor și acuză PSD că sponsorizează campanii împotriva sa: „Să spună daca mai vor cu noi la guvernare”

0
480

Sunt din nou tensiuni artificiale generate de frustratul Cîțu în coaliţie de guvernare, chiar în ziua în care ar trebui să facă scut în faţa opoziţiei.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat luni dimineaţă, în şedinţa Biroului Executiv, că PSD ar fi finanţat campanii pentru a-i afecta imaginea şi și-a exprimat astfel nemulțumirea față de social-democrați.

Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme.

Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea. Nu este un mod de lucru în echipă.

Trebuie să vedem dacă va continua. Să spună sau nu dacă vor cu noi. Nu e fair„, a spus şeful PNL, Florin Cîţu, în şedinţa de Guvern.

Apoi, Cîţu le-a mai transmis un mesaj partenerilor de coaliţie: „Să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult„.

Cât despre moţiunea de cenzură în cazul ministrului Virgil Popescu, şeful liberalilor a precizat că „nu am emoţii în ce priveşte moţiunea de azi„.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații

Vezi Și

Pe Rafila îl ia gura pe dinainte: ”Îi îndemn pe cei de până la 40 de ani să ridice pastilele de iodură de potasiu cât mai repede”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, îndeamnă persoanele cu vârste de sub 40 de ani să î…