Acasă Declarații Iohannis despre alocații și pensii: ”să înțelegem și să acceptăm cât se poate”

Iohannis despre alocații și pensii: ”să înțelegem și să acceptăm cât se poate”

0
0
1,822

Cum adică domnu președinte, cum adică ”să acceptăm cât se poate”? Adică, să acceptăm mila și mita actualului guvern? Așa funcționează mai nou lucrurile în această ”peroadă”? Parcă în alte ”peroade”, lucrurile în România funcționau după litera legii, nu după mila sau aprecierea unora sau altora aflați la guvernare, sau nu?!

Înțelegem că vă înncurcă din nou foarte mult PSD, eterna și păguboasa dumneavoastră obsesie! Dacă cei de la PSD, ar fi declarat că nu intenționează să respecte o lege în vigoare precum și deciziile CCR, cam cum ați fi ieșit să ne poluați și să ne agasați din nou verbal cu ura dezlănțuită pe care o afișați fățiș la adresa PSD-ului?

Suntem într-o situație foarte complicată din punct de vedere economic, bugetar și electoral. Noi ne dorim sincer să creștem și alocațiile și pensiile. Dar de la dorință la putință e o cale mai lungă. În condițiile în care economia românească se contractă, ca și celelalte, veniturile la buget s-au diminuat semnificativ.

La fel și despre pensii: e evident că o creștere de 40% nu este posibilă, pur și simplu nu sunt bani. Dar este rezonabil să ne gândim la o creștere a pensiilor. Nu putem lăsa pensionarii să plătească integral costul contracției economice. Dar și aici justa măsură e importantată. Pensiile vor crește, asta să fie clar.” a declarat Klaus Iohannis.

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunță o nouă intervenție în piața liberă prin limitarea adaosului comercial la produsele româneşti

Facebook 21 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ministrul Agriculturii Florin Barbu…