Acasă Declarații Iohannis din nou în vizită la un spital suport Covid gol

Iohannis din nou în vizită la un spital suport Covid gol

0
0
1,383

Președintele Klaus Iohannis, după vizita la spitalul militar ROL II din curtea Institutului Ana Aslan,. din nou în vizită de PR și imagine la un spital suport Covid, dar gol, ca să nu se răspândească ”epidemia”.

”De menționat. Din păcate, aici la Târgu Mureș au fost relativ multe cazuri de Covid-19 și mi-a plăcut că au fost prevăzători și au instalat noul spital toți cei implicați, Consiliul Județean, Prefectura, Universitatea, Ministerul Sănătății, Spitalul care va deservi unitatea în timp util această extensie pentru a fi pregătiți.

A doua chestiune.

Din păcate, epidemia este între noi, avem și astăzi, probabil ați văzut datele, peste 300-320 de cazuri noi și vreau să atrag atenția asupra unui lucru pe care l-am constatat. Peste o săptămână expiră starea de urgență. Din păcate, asta nu înseamnă că epidemia s-a terminat. Epidemia este între noi. Trebuie să avem foarte mare grijă ca atunci când putem să ne mișcăm un pic mai liber să nu avem o explozie de infecții noi. Sunt reguli simple, trebuie să păstrăm distanța, trebuie să purtăm mască, trebuie să ne spălăm foarte des pe mâini, trebuie să avem grijă mai multă fiecare de noi și de cei cu care relaționăm.
Deci încă o dată, 15 mai este doar un termen administrativ, când se termină starea de urgență, dar din păcate, epidemia nu se arată în retragere.
Mare, mare grijă, vă rog, dragi români, ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două luni, cu mari sacrificii și știu că fiecare dintre voi a avut de îndurat lucruri complicate în această stare de urgență.

Vă doresc tuturor multă sănătate.”

Da domnule președinte, aveți perfectă dreptate, ”epidemia este între noi”, între domnia ta și poporul român, de dumneavoastră vom scăpa în patru ani, de coronavirus, probabil ceva mai devreme, dar totușu nu foarte devreme, poporul trebuie educat în logica bățului și a morcovului! Nu-i așa?

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

După ce și-a tras panouri prin toată țara, Ciucă: ”Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul și cheltuind banii statului”

Facebook 39 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce și-a tras panouri prin toat…