Acasă Declarații Iohannis: ”În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă să dea Ardealul maghiarilor”

Iohannis: ”În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă să dea Ardealul maghiarilor”

0
1
9,361

De la ”înțelegeri secrete cu niște evrei”, la ”înțelegeri secrete cu niște unguri”…

A innebunit lupul! Cum să ieși să faci asemenea declarații ”responsabile” în timp ce tu pretinzi că te iei de guler cu pandemia? Cum se poate așa ceva în timp ce umbli cu depolitizarea în gură? Cum se poate așa ceva într-o țară normală la cap și să nu existe ecouri, reverberații și consecințe grave? Uite că se poate!

PSD și Ciolacu, au orașele Ardealului (Cluj-Napoca, Turda, Braşov, Oradea, Sibiu Târgu Jiu, Alba Iulia, Mediaș, Târgu Mureş, Odorheiu Secuiesc) în buzunarul sacoului, astfel încât să le dea ”ungurilor”? Noaptea minții! S-a reîntrupat Vadim între timp și ne-a scăpat nouă ”minunea”?

Putem să înțelegem războiul politic până la un punct, dar granița ”normalității” războiului politic a fost încălcată de mult în această țară, cu astfel de conducători iresoinsabili, a devenit toxic, irespirabil! Astfel îți justifici ura și războiul, prin astfel de ieșiri descreierate și isterice? Incalificabil! Parcă Iohannis se erijase în apărătorul și reprezentantul minorităților naționale în România, însuși domnia sa fiind parte dintr-o minoritate! Nu mai e cazul? A devenit Iohannis, ultra naționalist extremist, așa peste noapte?

De astfel de declarații și de ieșiri are acum România, asta era ce ne trebuia acum în plină pandemie de coronavirus, în plină pandemie de incompetență? Președintele peste noapte extremist naționalist, consideră că da!

Dar ce s-a trezit Klaus Iohannis (care doar președinte nu poate să fie numit) să declare astăzi, după conferința de presă de ieri:

Klaus Iohannis a acuzat miercuri că PSD a făcut o înțelegere cu UDMR pentru a trece tacit prin Camera Deputaților proiectul de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc.

”​În timp ce noi ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru viețile românilor, PSD se luptă să dea Ardealul maghiarilor„, a acuzat Iohannis.

Iohannis subliniat că nu va accepta un astfel de proiect de lege cât el va fi președinte.

Jo napot kívanok, Marcel Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta în schimbul acestei înțelegeri?

Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlament

PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege care dă autonomie Ținutului Secuiesc

Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României

În timp ce noi ne luptăm cu pandemia de coronavirus, ne luptăm pentru viețile românilor, PSD se luptă să dea Ardealul maghiarilor

Asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică PSD

Acum poate înțelegeți mai bine de ce am vrut alegeri anticipate

Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică PSD-istă să mai decidă

E inacceptabil și cât timp voi fi eu președintele României o asemenea lege nu va trece

Jo napot kívanok, Marcel Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budaesta în schimbul acestei înțelegeri?

Dar totuși, cu această ocazie, poate ne explică domnul președinte, ce înțelegeri secrete are domnia sa cu niște germani, vizavi de trimiterea românilor, în plină ordonanță de urgență și pe contrasens cu ordonanțele militare, sclavi pe plantațiile de sparanghel în Germania!

Cum era domnule președinte, pe 18 iulie 2017 cu Ținutul Secuiesc?

Încarcă mai mult
Load More In Declarații
Comments are closed.

Vezi Și

PNRR-istul Dragoş Pîslaru, bagă capul în poza cu Dosarul Vaccinurilor: ”Pune o problemă de oportunitate şi nu văd niciun element de corupţie”

PNRR-istul hashtagist, Dragoş Pîslaru, bagă capul în poza cu Dosarul Vaccinurilor: ”Pune o…